Verzending & Levering

LEVERING :

 

Op dit moment leveren wij in Nederland, België en Luxemburg.

VERZENDING : MakeUp4Beauty verzendt haar producten via PostNL en verzending vindt in de regel binnen 2 dagen plaats. Aangezien wij afhankelijk zijn van de diensten van PostNL kan de levertijd door onvoorziene omstandigheden soms iets langer zijn. Je ontvangt van ons in ieder geval altijd een mail zodra je bestelling wordt aangeboden voor verzending en in het geval van pakketpost een mail met de track and trace codezodat je de zending kunt volgen.

VERZENDKOSTEN : De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn bij MakeUp4Beauty altijd € 3,25 voor brievenbuspost. Bij een bestelling vanaf € 50,00 is verzending in Nederland gratis! Voor verzending naar Belgie en Luxemburg geldt een bedrag van € 9,00 en is de verzending gratis vanaf € 80,00

RETOURNEREN : Natuulijk hopen we dat dit niet aan de orde zal zijn, maar mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met je aankopen is het goed te weten dat er altijd de mogelijkheid is binnen 30 dagen te retourneren.

 

Voor het retourneren gelden echter wel een aantal regels :

* Je kunt een product terugzenden als je binnen 30 dagen een retouraanvraag hebt gedaan. Wanneer je besluit het artikel binnen 30 dagen te retourneren, komen de kosten voor de retourzending voor jouw rekening.Gemaakte verzendkosten vallen namelijk niet onder het herroepingsrecht en zullen dan ook niet worden terug betaald. Uitzondering op deze regel zijn producten die bij ontvangst beschadigd zijn, of verkeerd geleverde artikelen.

* Een retourzending is altijd het risico van de verzender en dit betekent dat de MakeUp4Beauty niet aansprakelijk is voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen.Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn wordt het door jou betaalde bedrag teruggestort op je rekening.

 

Lees  in onderstaande bijlage 1 meer over het herroepingsrecht.

Bijlage 1:

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u een mail te sturen via info@MakeUp4beauty.nl

Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u direct per e-mail een ontvangstbevestiging sturen. Binnen uiterlijk 30 dagen na toesturen van deze mail dient u de producten terug te sturen.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Druk hier voor het Herroepingsrecht formulier te openen

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen vijf dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 3,25 zullen bedragen.

 

Kind regards,

Met vriendelijke groet,

Angeline Limburg

MakeUp4Beauty

Tel. 0651760866

www.MakeUp4Beauty.nl